Vinya els Vilars al Punt Avui

By Posted in - Enoteca & General on October 29th, 2017 0 Comments Nena Vinya els Vilars El Punt Avui Dossier 1

Com cada diumenge el Punt Avui va acompanyar la seva edició amb el suplement El Punt Avui Dossier, en aquesta (diumenge 29 d’octubre) el rotatiu català va dedicar les seves planes a realitzar un ampli reportatge sobre els vins catalans titular “El país del Vi”.

Nena Vinya els Vilars El Punt Avui Dossier 2

A les seves pàgines ens explica com l’aliança entre el territori vinícola i el turisme es converteix en una nova font d’ingressos i prosperitat per a les empreses. A més, Pilar Rahola i Toni Albà fan un tast selecte de caves i vins, entre ells, el nostre rosat Nena, exposant les seves recomanacions.

Nena Vinya els Vilars El Punt Avui Dossier 3

Please leave a Comment