Pyrophorus Guitar Duo tancarà al celler Vinya els Vilar la sisena edició del Garrigues Guitarfestival

By Posted in - Actualitat on August 18th, 2017 0 Comments Vinya els Vilars Garrigues Guitarfestival

El proper dissabte 26 d’agost es posarà el colofó amb l’actuació al celler Vinya els Vilars d’Arbeca dels guitarristes cubans Alí Arango i Josué Fonseca, integrants del grup Pyrophorus Guitar Duo, a la sisena edició del Garrigues Guitar Festival, després de quasi dos mesos intensos d’activitats que es desenvoluparan entre el 7 de juliol i el 26 d’agost.

Aquests guitarristes ens presentaran el seu espectacle Bioluminiscència Musical una actuació que trenca i il·lumina les barreres entre la música clàssica i popular i que explora la fusió entre música popular cubana, jazz i música contemporània.

L’acte començarà a les 22.00 h (obrirem portes a les 21.00 h). El preu de l’entrada és de 5€ i inclou la visita al celler, tast dels nostres vins i el concert.

  • 21.00 h. obertura de portes del celler
  • 22.00 h. inici concert
  • Preu 5 €

Aquest esdeveniment es duu a terme en homenatge al mestre guitarrista i musicòleg garriguenc Emili Pujol, figura representativa internacional de l’instrument de la guitarra al segle XX. El festival vol apropar les més altes manifestacions de la música per a cordes polsades i impulsar la música culta com a expressió cultural a tots els racons de la seva terra natal.

Aquest any ha destacat l’ampli ventall musical, que va des del barroc fins a la cançó catalana. Tot girant al voltant de l’instrument de la guitarra i família. Els concerts s’han realitzat en diversos espais patrimonials d’Arbeca, les Borges Blanques, el Cogul, l’Espluga Calba, la Floresta, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juneda, la Pobla de Cérvoles i Vinaixa.

Aquest esdeveniment no seria possible sense el suport de la Diputació de Lleida, juntament amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i els ajuntaments que el fan. També compta amb el suport de l’Associació Amics del Castell de la Floresta i dels cellers Mas Blanch i Jové i Vinya els Vilars.

Please leave a Comment