Autocaravanes a Vinya els Vilars

Gaudeix de les teves vacances amb la teva autocaravana i de l’enoturisme a Vinya els Vilars

Un any més, els amants de les autocaravanes com a mijtja de transport i allotjament per a passar les seves vacances van passant en un degoteig continu pel nostre celler procedents de diferents indrets de Catalunya i la resta de l’Estat i d’altres països com Bèlgica, Irlanda, Holanda, etc…

Si us agrada gaudir del vostre temps de vacances en una autocaravana i voleu descobrir uns vins plens de personalitat, al celler Vinya els Vilars trobareu un indret força especial per a realitzar una aturada a les nostres contrades i gaudir amb nosaltres de l’enoturisme; a més, a poc més de cinc quilòmetres del celler, a tocar de les nostres vinyes, es troba la fortalesa Vilars, el vestigi iber més destacat de Catalunya i a poc més d’un quilòmetre del celler, associat a la  Ruta del vi Lleida Costers del Segre teniu el poble d’Arbeca, ple d’encants i amb tots els serveis necessaris- Si veniu amb la vostra autocaravana, a Vinya els Vilars tindreu accés a llum, aigua, WC, ús de la barbacoa del celler, wi-fi…

Leave a comment