Celebracions, bodes, comunions Vinya els Vilars

Un indret especial i diferent per les vostres celebracions? Què tal Vinya els Vilars?

A vegades, volem celebrar d’una manera una mica especial una festa, un esdeveniment i no acabem de trobar l’espai idoni. A Vinya els Vilars us volem ajudar en la vostra recerca; per això, si us bé de gust, al nostre celler, a més de realitzar visites guiades a les nostres instal·lacions, podreu organitzar aquell esdeveniment, festa, tan esperat d’una manera diferent. Les nostres instal·lacions i els seus voltants són uns espais atractius, versàtils i perfectamente adaptables a la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments.
A Vinya els Vilars trobareu tot el necessari per gaudir de la vostra celebració i que tots els participants gaudeixin amb intensitat de la trobada: un dinar d’empresa, un sopar de germanor, una festa d’antics alumnes, reunions i convencions, cursos i seminaris de formació, un tast guiat de vins, presentacions de nous productes, esdeveniments socials i tot tipus de celebracions.
El nostre celler compta amb una completa oferta de productes i serveis capaç d’adaptar-se a les vostres necessitats i pressupost, des de diferents opcions de càtering, parament, espais a l’interior i a l’exterior del celler… En suma, a Vinya els Vilars estarem encantats de rebre-us i fer tot el possible per a que la vostra celebració sigui una experiència inoblidable.

Leave a comment