Vinya els Vilars-Fira Prowein 11

De fira cap a Alemanya, els vins de Vinya els Vilars d’Arbeca participaran a la fira Prowein, una de les més importants a nivell mundial

Del 19 al 21 de març, la localitat alemanya de Düsseldorf es convertirà en el punt de referència del sector vinícola Europeu amb motiu de la celebració d’una nova edició de Prowein (International Trade Fair Wines and Spirits), una de les fires especialitzades en el món del vi i les begudes espirituoses més prestigioses del món.

Vinya els Vilars-Fira Prowein 17

Un any més, el celler Vinya el Vilars d’Arbeca estarà present en aquest important aparador de cara a la venda i posicionament dels vins d’aquest celler arbequí a Alemanya, un espai de comercialització amb el qual s’està treballant de manera decidida als darrers anys.

Les xifres de Prowein, que va nàixer a l’any 1994, van en augment any rere any; per a la present edició s’espera la presència d’uns 6.000 expositors provinents de més de 60 països, convertint d’aquesta maenra a Prowein en la major fira de vins i licors espirituosos del món. En la present edició es calcula la presència de prop de 60.000 visitants especialitzats.

header_desk_en

Vidal Vidal parla de Vinya els Vilars al suplement lectures Diari Segre

Vi, història, cultura

El escritor y gran amante de la gastronomía, los vinos de Lleida y un verdadero promotor de los valores turísticos de las “Terres de Lleida”  dedica en el Suplemento Lectures del Diario Segre un amplio reportaje a nuestra bodega. Historia, productos, etc. destacando también la oferta enoturística de Vinya els Vilars abierta a la posibilidad de realizar visitas turísticas, catas guiadas, celebraciones y fiestas en nuestras instalaciones -que cuentan también con un parquing para autocaravanas-.

Article al suplement Lectures de Diari Segre sobre Vinya els Vilars de Vidal Vidal

Vins de Lleida DO Costers del Segre Vinya els Vilars

L’arbequí Ferran Moya exposa la seva obra al públic per primera vegada al celler Vinya els Vilars

L’artista arbequí Ferran Moya exposa per primera vegada les seves obres d’art. El lloc escollit per a la mostra no podia ser més escaient: el celler Vinya Els Vilars del seu poble. L’escultor utilitza ferralla per fer les seves interessants composicions, en què ha anat treballant durant molt temps. De fet, l’exposició, titulada “La segona oportunitat”, comprèn escultures que Moya ha creat al llarg de més de 10 anys.

Vinya els Vilars exposició Ferran Moya

El celler Vinya Els Vilars d’Arbeca acull durant una temporada la primera exposició de Ferran Moya, veí del municipi. L’artista, que crea les seves obres per vocació i interès personal, no és gaire partidari d’exposar la seva obra. Tot i això, ha accedit a mostrar la seva feina al celler, i ha escollit una col·lecció d’escultures fetes amb objectes reutilitzats.

Amb exposicions com aquesta, des del celler Vinya Els Vilars pretenen impulsar i donar a conèixer la tasca dels artistes locals. A més, el celler ha posat en marxa diverses propostes per fomentar el turisme a la comarca, com ara visites guiades, lloguer d’espais i exposicions. En cadascuna d’aquestes iniciatives, aprofiten per vincular-hi el món del vi, que es va consolidant com un dels atractius amb més potencial del territori.

#vinyaelsvilars #costersdelsegre #rutadelvidelleida #enoturisme #lleida