Lots de Nadal productes de la terra 973 175 309

Per Nadal regala Garrigues, per Nadal lots de Garrigues Emprèn

Encara falten unes setmanes per la celebració del Nadal, però hi algunes coses que cal preveure amb una mica de temps per no tenir-ne problemes després com la comanda dels lots de Nadal o d’algun detallet per amics, familiars, etc.

Enguany, des de Garrigues Emprèn us volem posar les coses una mica més fàcils. Per aquesta raó, us hem preparat uns atractius lots (per regalar aquest Nadal o pel motiu i moment de l’any que vulgueu) amb diferents productes de qualitat de la nostra botiga. Per fer-ho encara més senzill hem confeccionat diferents propostes de lots amb diferents productes i preus. Tot i amb això, si ho preferiu també us podem preparar aquest lots de productes, pura essència de les Garrigues, a mida. Vosaltres demaneu i nosaltres prepararem l’opció de lot que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Si voleu més informació o demanar algun lot ho podeu fer a través de les següents vies:

  • Al telèfon 973 175 309
  • Per email: garriguesempren@gmail.com
  • A la nostra botiga Garrigues, colors i emocions del Mercat de la Concepció de Barcelona.

Garrigues Emprèn és una proposta empresarial formada per una associació d’empreses i cooperatives que ens hem agrupat amb un esperit emprenedor i un compromís envers el nostre territori. Nosaltres som les cooperatives d’Arbeca, Bovera, Juncosa i Vinaixa, a més del Celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles i el Celler Vinya els Vilars d’Arbeca.

 

Lotes de Navidad Garrigues Empren 973 175 309

Lotes de Navidad aceite y vino Les Garrigues 973 175 309

Lots de Nadal oli i vi de Les Garrigues 973 175 309

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20151108 CERTAMEN FINAL

Vinya els Vilars, vi oficial del certamen Llobet de guitarra

Del 17 d’octubre al 9 de novembre tindrà lloc una nova edició del Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet, un dels esdeveniments musicals més importants de la ciutat comtal entre els mesos d’octubre i novembre. Vinya els Vilars col·laborarà activament amb aquest festival aportant el seu vi Vilars Roble per als maridatges que tindran lloc després de cada concert.

Read more