Vinya els Vilars - Guitart Fest

Tot a punt per a l’inici de festival musical “Les Garrigues Guitarfest”

Un tast únic de música i vi de Vinya els Vilars

El proper dijous 2 de juliol (a les 13.00 hores), la botiga Garrigues, colors i emocions, situada al mercat de la Concepció de Barcelona esdevindrà el marc escollit per a la presentació de la quarta edició del festival musical Les Garrigues Guitarfest, memorial Emili Pujol.

La present edició, que comptarà entre altres, amb la col·laboració de Vinya els Vilars d’Arbeca, constarà d’un total de 12 concerts dedicats a la corda polsada, que començaran el mateix 2 de juliol amb una atractiva proposta que consistirà en un maridatge de productes de les Garrigues i un tast musical a mans del guitarrista Bernat Padrosa.

L’actuació de “En clave de son”, que tindrà lloc al celler Vinya els Vilars d’Arbeca posarà el punt i final a la present edició del festival. Aquest concert, una proposta sonora que ens oferirà un mestissatge musical iberoamericà, vindrà precedit d’una sessió de tast -21.00 hores- que donarà pas a l’actuació de “En clave de son” (22.00)

El Garrigues Guitarfest és una trobada internacional de música de corda polsada que neix el 2011 en commemoració del 125è aniversari del naixement del mestre guitarrista i musicòleg Emili Pujol (la Granadella, 1886 -Barcelona, 1990), considerat una de les figures mundials més representatives de l’instrument de la guitarra del segle XX.

L’objectiu d’aquest festival és apropar les més altes manifestacions de la música per a cordes polsades i impulsar la música culta al voltant de la terra natal del reconegut artista Emili Pujol.

Captura de pantalla 2015-06-25 a la(s) 13.22.19

Vi Lleida Vinya els Vilars Tast Jazz copia

El dissabte 4 de juliol, 3r Tast Jazz a la fortalesa dels Vilars

Vinya els Vilars, vi de la DO Costers del Segre, amb la música i la cultura.

L’ Associació Amics de Vilars  ha preparat per al proper dissabte 4 de juliol a la fortalesa ibèrica dels Vilars una gran nit per compartir i maridar vins i embotits i bona música, en aquesta ocasió amb l’actuació de Toni Sola Quartet.

En la present edició d’aquesta atractiva iniciativa la part enològica anirà a càrrec de Vinya els Vilars i del celler Tomàs Cusiné, que us oferirem un tast dels nostres vins acompanyats dels embotits Arellano d’Arbeca.

Sens dubte, una nit multisensorial en la que podrem gaudir dels sons de la música, els colors del cel, l’olor de la terra, el gust de les seves arrels i el tacte del reencontre amb molts amics.

Informació

  • Preu 12 € (inclou entrada al concert, una copa, tastos de dos vins i un d’embotits). L’entrada la podreu comprar al mateix recinte.
  • 22.30 hores  Obertura de les portes del recinte
  • Dissabte 4 de juliol

Vi Lleida Tast Jazz Vinya els Vilars copia

 

 

Benchmark Ruta del Vi de Lleida-Vinya els Vilars

Vinya els Vilars, punt de trobada del Benchmark Ruta del Vi de Lleida

El dilluns 22 de juny el celler Vinya els Vilars serà un dels punts de referència per als participants en el Benchmark Ruta del Vi de Lleida, el primer dels tres viatges programats per part de l’Agència Catalana de Enoturisme dins del seu programa enoturisme Catalunya.

El primer Benchmark intern (el passat mes de maig, una delegació d’empreses del sector enoturístic de Catalunya, entre d’altres Vinya els Vilars, es va desplaçar a França) serà el Benchmark Ruta del Vi de Lleida, que tindrà lloc aquest dilluns 22 de juny; els altres dos previstos en territori català seran el Benchmark Ruta del Vi DO Empordà i Enoturisme Penedès.

El Benchmark (viatge de formació) té la finalitat de conèixer i compartir amb els professionals del sector algunes de les iniciatives enoturístiques destacades i potenciar l’enoturisme a Catalunya coneixent l’oferta enoturística catalana per donar un millor servei al enoturista.

Tot el grup participants en aquest viatge visitarà diferents empreses vinculades amb l’enoturisme lleidatà, entre elles, Vinya els Vilars, on tindran l’oportunitat de conèixer aquesta petita explotació i la seva aposta decidida per l’enoturisme. En el transcurs d’aquesta visita a Vinya els Vilars tindrà lloc un dinar de germanor, elaborat i servit per La cuina de l’Araceli, empresa de càtering ubicada, com el celler, a Arbeca.

DSC01470

El 22 de juny, Benchmark Ruta del Vi de Lleida.

A la darrera setmana del mes de maig, una representació de la Ruta del Vi de Lleida va participar al viatge de Benchmark-Aquitània (França), organitzat per l’Agència Catalana de Turisme.

El Benchmark Aquitània va estar un viatge especialment adreçat a les entitats i empreses enoturístiques amb un alt grau d’especialització i desenvolupament. Durant el viatge es van realitzar visites als Châteaux més importants d’Aquitània des del punt de vista d’innovació i tradició. També es va participar en xerrades i demostracions tècniques a les ciutats de St. Emilion, Burdeus i Pauillac.

Vinya els Vilars, va estar un dels membres de la Ruta del Vi de Lleida, present en aquest viatge de familiarització on també van participar altres empreses del sector turístic i enològic de Catalunya i de la pròpia Ruta com el Celler Tomàs Cusiné i els restaurants el Celler del Roser i Els Fogons de la Carme.

El dilluns 22 de juny el Benchmark arriba a Lleida

Dins del programa d’enoturisme de Catalunya l’Agència Catalana d’Enoturisme organitzarà 3 Benchmarks a Catalunya dirigits al sector enoturístic català. El primer Benchmark intern serà el Benchmark Ruta del Vi de Lleida, el qual es realitzarà el dilluns 22 de juny.

Al programa preparat per al Benchmark del dia 22 està programada, entre altres, un visita al celler Vinya el Vilars. Els Benchmark són viatges de formació que tenen la finalitat de conèixer i compartir amb els professionals del sector algunes de les iniciatives enoturístiques destacades i potenciar l’Enoturisme a Catalunya coneixent l’oferta enoturística catalana per donar un millor servei a l’enoturista.

DSC01422