Vinya els Vilars II Cursa de l'Or

II Marxa de l’or, un gran exercici de solidaritat

El proper diumenge 17 de maig tindrà lloc a les Borges Blanques la segona edició de la Marxa de l’Or, una cursa solidària organitzada per Creu Roja amb l’objectiu de recaptar fons per als seus diferents projectes socials.

Sens dubte, una molt bona manera de practicar l’esport i contribuir amb una de les organitzacions que més treballant a favor de les persones amb dificultats.

La sortida de la cursa està prevista per al diumenge 17 de maig a les 08.00 hores. Hi haurà tres recorreguts, un de 15 quilòmetres, un altre de 13 i un més curt de 8. La inscripció en aquesta prova solidària té un cost de 10 € que inclou l’avituallament, una butlleta per al sorteig de l’or, un detall de participació i l’esmorzar.

Vinya els Vilars, entre altres empreses, associacions i entitats, donaran el seu suport i col·laboració a aquesta cursa.

FENAVIN Vinya els Vilars Costers del Segre

Vinya els Vilars participarà a la vuitena edició de FENAVIN

Del 12 al 14 de maig, Vinya els Vilars d’Arbeca serà un dels cellers participants en la vuitena edició de FENAVIN,, que tindrà lloc a Ciudad Real i que ha esdevingut en la fira de referència del vi espanyol, en la què participaran un total de 1362 cellers i cooperatives de tot l’Estat i que espera la visita d’uns 15.000 compradors.

FENAVIN és la fira de referència del vi espanyol” una trobada del mon del vi que, any rere any, té com a principal objectiu fomentar el negoci de la venda de vi amb sistemes de treball pragmàtics i eficaços que ajudin a que hi hagi un ampli trobada entre oferta i demanda .

Aquesta proposta, basada fonamentalment en una atenció professional a la demanda, ha aconseguit, en només set edicions, que FENAVIN es converteixi en la fira monogràfica del vi més important d’Espanya, i l’única que ofereix una capacitat de negoci contrastada.

En 2013 van estar presents 1.214 cellers, entre elles Vinya els Vilars d’Arbeca (DO Costers del Segre, subzona les Garrigues) procedents de tot el territori nacional, distribuïdes en vuit pavellons.

FENAVIN, des dels seus inicis, s’ha especialitzat en el negoci exterior, una projecció internacional que permet que l’oferta vinícola espanyola pugui estar present en els mercats més importants. D’aquesta manera, la Fira té delegacions distribuïdes per tot el món: el 2013 van treballar 3.052 compradors procedents de 58 països i la participació de 659 d’ells va ser gestionada directament per l’organització. Es van realitzar 166.790 contactes comercials.

Però aquesta vocació pel negoci de la Fira presta també una especial cura cap al comprador nacional. Tant és així que en la passada edició van ser 9.778 els que van treballar intensament durant els tres dies de Fira.

FENAVIN-Vinya els Vilars