Vinya els Vilars-Fira Prowein 5

Vinya els Vilars valora molt positivament la seva participació a la fira internacional Prowein

La passada setmana Vinya els Vilars va estar present amb els seus vins a la fira Prowein (International Trade Fair Wines and Spirits), realitzant una valoració molt positiva de la seva participació donat l’interés demostrat per molts comercialitzadors de vins del mercat teutó pels seus vins.

Els responsables del celler Vinya els Vilars d’Arbeca van valorar molt positivament la seva participació a la passada edició de la Fira Prowein, una de les més pretigioses del panorama vitivinícola internacional i un veritable referent a nivell mundial per als professionals del mon del vi tant productors com comercialitzadors, que va tenir lloc a Düsseldorf del 15 al 17 de març.

En el decurs d’aquesta fira, Vinya els Vilars va tenir l’oportunitat d’establir contacte i donar a conèixer els seus vins a un gran nombre de comercialitzadors de vins del mercat teutó, fruit dels quals ja s’han produït les primeres gestions de cara a la possible distribució de vins d’aquest celler de la DO Costers del Segre al mercat Alemany.

Vinya els Vilars va estar present amb els seus vins al pabelló dels vins espanyols a l’estand de “Botiques Wines”, empresa dedicada a l’exportació de vins espanyols a Alemanya i col·laboradora de Vinya els Vilars en la comercialització exterior dels seus vins.

Lleida Wine Route Vinya els Vilars-Fira Prowein

1. Vinya els Vilars-2ª Cursa Ibers

Vinya els Vilars empresa col·laboradora de la II Cursa del Ibers

Aquest proper diumenge tindrà lloc la II Cursa dels Iberss organitzada pel club d’atletisme Joventut Atlètica d’Arbeca, amb la col.laboració de l’Ajuntament, l’associació “Amics de Vilars”, i altres associacions d’àmbit local, amb l’objectiu, a més del purament esportiu, de fer d’aquesta cursa una veritable festa, en la que  també es podrà fer una visita guiada a la fortalesa i visionar com vivien els nostres avantpassats i que també servirà per promocionar i ajudar a donar a conèixer la fortalesa dels Vilars.

Si esteu interessats en participar, hi ha dos recorreguts un de 5 km i un altre de 10, afanyeu-vos, el divendres a la tarda es tanquen les inscripcions.

Un any més Vinya els Vilars  d’Arbeca serà una de les empreses col·laboradores en aquesta cursa.

Vinya els Vilars-Ruta del Vi de Lleida Cursa dels Ibers 4

CIS Ángel Olaran-Fira-Sant-Josep-2015

Vinya els Vilars a la tòmbola solidaria del CIS a la Fira de Sant Josep

Un any més, els Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran aprofitarà la celebració de la Fira de Mollerussa (del 19 al 22 de març) per a donar a conèixer entre tots els visitants els seu valuós projecte solidari.

En aquest sentit, els responsables d’aquest projecte estaran presents a l’estand de Prefabricats Pujol amb un espai cedit al CIS Ángel Olaran per campanya de sensibilització i captació de nous socis i també amb la tradicional tómbola ‘TOMBOLARANDIA’, en la que els fons recaptats aniran destinats a la cooperació amb el missioner Ángel Olaran a Wukro (Etiòpia). Vinya els Vilars col·laborarà, entre altres empreses, aportant els seus vins.

Durant aquest dies, també es podrà veure l’exposició de la col·lecció d’obres ‘LA MIRADA D’ETIÒPIA’ del pintor J.R. ESPAX a la seu de la seua fundació a l’Av. del Canal, 7, i fent una donació solidària per Wukro podreu endur-te una obra d’art.

Vinya els Vilars -ruta del vi de Lleida- fira Prowein

Vinya els Vilars participarà a la fira internacional Prowein

222Els vins de Vinya els Vilars estaran presents a la propera edició de la fira Prowein (International Trade Fair Wines and Spirits), una de les més pretigioses del panorama vitivinícola internacional, que tindrà lloc del 15 al 17 de març a la localitat alemanya de Dusseldorf.

El proper diumenge arrancarà a Dusseldorf la XXII edició de la fira Prowein, un veritable referent a nivell mundial per als professionals del mon del vi tant productors com comercialitzadors, premsa especialitzada, hostaleria, etc. en la que participaran prop de 5.000 expositors provinents de 48 països.

Vinya els Vilars aprofitarà aquesta nova fita per a donar a conèixer els seus vins i obrir nous mercats, a més de continuar amb la seva tasca de posicionament a Alemanya, un espai de comercialització amb el qual s’està treballant als darrers temps de manera decidida mitjançant la seva participació en diferents accions de promoció, tant de caràcter privat com en altres promogudes per part de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta fira, que va nàixer al 1994, servirà també per a presentar “en societat” al mercat internacional les dues noves incorporacions d’aquest celler de la DO Coster del Segre, el seu rosat Nena -100 sirà- i el seu blanc Quim, elaborat amb un coupatge de Macabeu i Moscatell.

L’estand de Vinya els Vilars estarà situat al pavelló dels vins espanyols –hall 10, estand H 105-

header_en_b5113e_desk 

Joves Cuiners Angel Moncusí-Vinya els Vilars

Nena, un dels vins protagonistes dels sopar de gala del XXVI concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí

Avui tindrà lloc una de les cites més esperades per als joves cuiners de la demarcació de Lleida amb motiu de la celebració de la XXVI edició del concurs de Joves Cuiners, organitzat per la Federació d’Hostaleria de Lleida, amb la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria de Lleida i Turisme de Lleida.

El jurat degustador estarà integrat per Jordi Vidal Turmo, guanyador del concurs de l’ any passat i propietari de l’Hotel restaurant La Guspira de Linyola; Paolo Casagrande cap de cuina del restaurant Lasarte de Barcelona, guardonat amb 2 estrelles Michelin; Albert Marimon, del restaurant La Cava de Tàrrega i millor cuiner de l’ any 2013; Jordi Artal, del restaurant barceloní Cinc Sentits amb 1 estrella Michelin i Miquel Guarro, millor mestre xocolater d’Espanya 2013, demostrador de Cacao Barry i professor de l’aula gastronòmica Choco Vic. Pel que fa al jurat tècnic de cuina estarà format per Martín Lippo, especialista en noves tècniques culinàries, i Juanba Agreda, del Grup Areas.

Des de la seva primera edició, el concurs JC Àngel Moncusí té com a objectiu principal animar i fomentar el treball a cuina, una feina apassionant i exigent alhora, però molt gratificant. Així mateix, potenciar i promocionar la cuina catalana, reivindicar la importància d’ una bona formació i el treball fet amb professionalitat i qualitat. Tot plegat, emfatitzant la utilització dels productes de Lleida.

El concurs es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria de Lleida aquest dilluns dia 9 de març: la presentació del plats dels participants al jurat és oberta al públic en general a partir de les 16.30 hores. El lliurament de premis se celebrarà al vespre a la Llotja, en el decurs d’un sopar, organitzat per l’Ajuntament de Lleida, en el qual el nostre vi rosat Nena tindrà un especial protagonisme.

Nena, un dels vins protagonistes dels sopar de gala del XXVI concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí

Avui tindrà lloc una de les cites més esperades per als joves cuiners de la demarcació de Lleida amb motiu de la celebració de la XXVI edició del concurs de Joves Cuiners, organitzat per la Federació d’Hostaleria de Lleida, amb la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria de Lleida i Turisme de Lleida.

La present edició d’aquest prestigiós concurs comptarà amb la participació d’11 joves cuiners de diferents establiments hostalers de la província de Lleida.

El jurat degustador estarà integrat per Jordi Vidal Turmo, guanyador del concurs de l’ any passat i propietari de l’Hotel restaurant La Guspira de Linyola; Paolo Casagrande cap de cuina del restaurant Lasarte de Barcelona, guardonat amb 2 estrelles Michelin; Albert Marimon, del restaurant La Cava de Tàrrega i millor cuiner de l’ any 2013; Jordi Artal, del restaurant barceloní Cinc Sentits amb 1 estrella Michelin i Miquel Guarro, millor mestre xocolater d’Espanya 2013, demostrador de Cacao Barry i professor de l’aula gastronòmica Choco Vic. Pel que fa al jurat tècnic de cuina estarà format per Martín Lippo, especialista en noves tècniques culinàries, i Juanba Agreda, del Grup Areas.

Des de la seva primera edició, el concurs JC Àngel Moncusí té com a objectiu principal animar i fomentar el treball a cuina, una feina apassionant i exigent alhora, però molt gratificant. Així mateix, potenciar i promocionar la cuina catalana, reivindicar la importància d’ una bona formació i el treball fet amb professionalitat i qualitat. Tot plegat, emfatitzant la utilització dels productes de Lleida.

El concurs es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria de Lleida aquest dilluns dia 9 de març: la presentació del plats dels participants al jurat és oberta al públic en general a partir de les 16.30 hores. El lliurament de premis se celebrarà al vespre a la Llotja, en el decurs d’un sopar, organitzat per l’Ajuntament de Lleida, en el qual el nostre vi rosat Nena tindrà un especial protagonisme.

NENANENA