Vi Lleida Vinya els Vilars mercat de la Concepció BCN 14

Bona acollida dels nostres vins a la jornada de promoció al mercat de la Concepció de Barcelona

El passat divendres, van trencar per unes hores amb el nostre diari tarannà al celler Vinya els Vilars per desplaçar-nos a Barcelona, concretament a la botiga Garrigues, colors i emocions, situada al mercat de la Concepció, amb l’objectiu de presentar i promocionar els nostres vins.

Durant tota la jornada, va estar continu el devenir de gent interessada en tastar els nostres vins i conèixer les seves característiques. Sens dubte, una molt bona i positiva experiència que ens va servir per apropar una miqueteta més els nostre vins al consumidor de l’àrea de Barcelona.

Aquesta iniciativa forma part de les diferents accions de promoció dels productes de qualitat de les Garrigues, impulsades per Garrigues emprèn.

Vi Lleida Vinya els Vilars mercat de la Concepció BCN 12

Vinya els Vilars- producto de calidad en Barcelona -Garrigues empren 11

Aquest divendres, degustació i venda dels vins de Vinya els Vilars al mercat de la Concepció de Barcelona

La botiga Garrigues, colors i emocions, situada al barcelonés mercat de la Concepció de Barcelona acollirà aquest divendres dia 20 una jornada promocional dels vins del celler Vinya els Vilars d’Arbeca on els clients i visitants d’aquest mercat podran tastar els seus vins i adquirir-los amb un 5% de descompte sobre el preu de venda.

Durant tot el matí i tarda del divendres, els clients i visitants del mercat de la Concepció de Barcelona tindran l’oportunitat de conèixer de primera ma els vins de Vinya els Vilars amb motiu d’una jornada promocional dels seus productes, que tindrà lloc a la botiga Garrigues, colors i emocions situada en aquest popular mercat barcelonés.

A més, de conèixer i tastar els vins d’aquest celler de la DO Costers del Segre, subzona de les Garrigues, de la ma de Antoni i Maria José, propietaris del celler, tots els interessats podran gaudir d’un descompte del 5% en la compra dels seus vins.

Aquesta botiga és la “cara visible” de Garrigues emprèn, una nova iniciativa empresarial, que té com a principal objectiu donar a conèixer i vendre els productes dels seus associats al públic de Barcelona i promocionar i potenciar els diferents actius socio-econòmics, culturals, turístics, agroalimentaris, etc. de la comarca de les Garrigues, gràcies a un acord establert, en aquest sentit, amb el Consell Comarcal de les Garrigues, a través dels seu programa d’Olisturisme.

Garrigues, colors i emocions, inagurada el passat 16 de desembre, compta amb una amplia gamma de productes de qualitat provinents dels diferents socis de Garrigues emprèn, formada en l’actualitat per Vinya els Vilars, juntament amb el celler Mas Blanch i Jové i les cooperatives d’Arbeca, Juncosa, Vinaixa i Bovera.

Garrigues, colors i emocions està ubicat dintre del Mercat de la Concepció, al barcelonès barri de l’Eixample –C. Aragó 313/317-.

Vinya els Vilars- producto de calidad en Barcelona -Garrigues empren 3

Vino Lleida Vinya els Vilars-Escola de capatació agraria les Borges 6

Visita dels alumnes de l’Escola de capacitació agrària de les Borges

La passada setmana a Vinya els Vilars vam rebre una nova visita d’un grup d’alumnes de l’Escola de capacitació agrària de les Borges, amb la qual tenim establert un acord de col·laboració.

Alumnes i professors de l’escola vam poder conèixer de primera ma les nostres instal·lacions, les característiques del nostre celler així com els nostres vins i el seu procés d’elaboració. En aquesta ocasió, d’acord amb el programa formatiu del centre vam realitzar una visita un tant atípica ja que vam utilizar l’anglès com a llengua vehicular amb els alumnes.

Vino Lleida Vinya els Vilars-Escola de capatació agraria les Borges 3