small_Diagonal-rec

Vinya els Vilars a la III Mostra de Productes de Catalunya al Corte Inglés

Des d’avui divendres 16 i fins al 21 de febrer diferents centres del El Corte Inglés a Barcelona, Sabadell i Tarragona acolliran la III Mostra de Productes de Catalunya, una gran exposició-venda de productes agroalimentaris de qualitat de Catalunya, en la qual hi seran presents els vins de Vinya els Vilars d’Arbeca.

La Mostra, una iniciativa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de Prodeca, en col·laboració amb El Corte Inglés, ocuparà més de 300m2 de superfície, es realitzarà en els dos centres emblemàtics de Barcelona (Pl. Catalunya i Diagonal) i en els de Sabadell i Tarragona En les edicions dels anys anteriors, han participat al voltant de 350 productors i s’han presentat més de 1.800 articles de tots els indrets de Catalunya.

Vinya els Vilars, que ja va participar a la darrera edició d’aquesta mostra, estarà present amb el seu Vilars Roble 

 

10926228_431171667038773_3525051418390604067_n

Els divendres, degustacions de productes a la botiga Garrigues, colors i emocions

A partir de demà, cada divendres s’oferiran a la botiga Garrigues, colors i emocions situada al mercat de la Concepció a Barcelona degustacions d’oli i vi de les diferents cooperatives i cellers col·laboradors en aquest projecte.

La botiga és la “cara visible” de Garrigues emprèn, una nova iniciativa empresarial, que té com a principal objectiu donar a conèixer i vendre els productes dels seus associats al públic de Barcelona i promocionar i potenciar els diferents actius socio-econòmics, culturals, turístics, agroalimentaris, etc. de la comarca de les Garrigues, gràcies a un acord establert, en aquest sentit, amb el Consell Comarcal de les Garrigues, a través dels seu programa d’olisturisme.

La botiga Garrigues, colors i emocions, inagurada el passat 16 de desembre, compta amb una amplia gamma de productes de qualitat provinents dels diferents socis de Garrigues emprèn, formada en l’actualitat per Vinya els Vilars, juntament amb el celler Mas Blanch i Jové i les cooperatives d’Arbeca, Juncosa, Vinaixa i Bovera

Garrigues, colors i emocions està ubicat dintre del Mercat de la Concepció, al barcelonès barri de l’Eixample –C. Aragó 313/317-

El divendres 20 de febrer els vins de Vinya els Vilars d’Arbeca seran els protagonistes d’aquestes degustacions.

Vinya els Vilars- producto de calidad en Barcelona -Garrigues empren 15