Garrigues, colors i emocions Vi Lleida Vinya els Vilars 6

El conseller Pelegrí presideix la inauguració la botiga Garrigues, colors i emocions

El d’ahir va estar un gran dia per a les Garrigues i els productes agroalimentaris produits a la nostra comarca amb motiu de la inauguració oficia de la botiga Garrigues, colors i emocions ubicada al mercat barcelonès de la Concepció.

El conseller Josep Mª Pelegri va estar l’encarregat de presidir aquesta inauguració oficial, que apropa, una miqueteta més, els productes de les Garrigues al consumidor de Barcelona i que servirà també de punt d’informació i promoció dels diferents actius socio-econòmics, culturals, turístics, agroalimentaris, etc. de la comarca de les Garrigues.

Aquesta botiga és la “part visible” de Garrigues emprèn, una nova iniciativa empresarial, que té com a principal objectiu donar a conèixer i vendre els productes dels seus associats al públic de Barcelona i promocionar i potenciar els diferents actius socio-econòmics, culturals, turístics, agroalimentaris, etc. de la comarca de les Garrigues, gràcies a un acord establert, en aquest sentit, amb el Consell Comarcal de les Garrigues, a través dels seu programa d’olisturisme.

La botiga Garrigues, colors i emocions compta amb una amplia gamma de productes de qualitat provinents dels diferents socis de Garrigues emprèn, formada en l’actualitat per Vinya els Vilars, juntament amb el celler Mas Blanch i Jové i les cooperatives d’Arbeca, Juncosa, Vinaixa i Bovera

Garrigues emprèn és una iniciativa empresarial posada en marxa, en aquesta primera fase, per sis empreses radicades a la comarca, que destaquen, entre d’altres factors, pel seu compromís amb el territori i la seva gran aposta per la producció de productes de qualitat, amb especial significació per al vi i l’oli.

La botiga va ser inaugurada en el decurs del matí del dia 16 de desembre en un multitudinari acte que va comptar amb la presència del Conseller Josep Mª Pelegrí acompanyat del President del Consell Comarcal, Juli Muro i el president de l’empresa Garrigues emprèn S.L. , Joan Gras, entre altres representants institucionals, a més d’amics, col·laboradors i els propis socis de Garrigues emprèn.

Garrigues, colors i emocions Vi Lleida Vinya els Vilars 22

PC140018

Jornada de germanor del Track Team a Vinya els Vilars.

El celler Vinya els Vilars, d’acord amb la seva política de responsabilitat social corporativa i de suport a la dinamització del territori continua donant, entre altres accions, el seu decidit suport i col·laboració a l’esport de la comarca, especialment al vinculat amb l’atletisme, BTT i fútbol.

En aquest sentit, tots els integrants de l’equip Track Team, que compta amb la col·laboració de Vinya els Vilars d’Arbeca, van escollir les instal·lacions del celler per a celebrar el passat diumenge una jornada festiva i fer el dinar de Nadal i de la pretemporada 2015.

En el decurs de la jornada, els integrants de les diferents seccions de l’equip van participar en una animada gimcana; a més de realitzar la preceptiva visita al celler i tastar els nostres de vins. La festa va acabar amb un fantàstica fideuà, entre altres viandes, preparada pels nostres amics i col·laboradors de la cuina de l’Araceli, “per llepar-se els dits”.

El “Track team” està format per les seccions de ciclisme -XC, carretera, enduro i descens-, secció running -trail, curses de muntanya i curses sobre asfalt-.
 En 2015 tenen previst participar a diferents competicions com la Copa Catalana, diferents lligues,  marxes populars, a més d’alguna cursa de la World Cup.

PC140053

Vinya els Vilars- producto de calidad en Barcelona -Garrigues empren 10

Garrigues emprèn, nova iniciativa empresarial per a promocionar la comarca i els seus productes a Barcelona

Vinya els Vilars, juntament amb el celler Mas Blanch i Jové i les cooperatives d’Arbeca, Juncosa, Vinaixa i Bovera han engegat un nou projecte empresarial, Garrigues emprèn, amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues que, entre altres objectius, servirà per a promocionar els actius turístics, culturals, econòmics… de la comarca i donar a conèixer i vendre una mostra dels productes de qualitat produïts a les Garrigues mitjançant una botiga instal·lada al Mercat de la Concepció de Barcelona.

Avui ha obert les seves portes al públic “Garrigues, colors i emocions”- Una botiga instal·lada a Barcelona i que serà la “cara visible” de Garrigues emprèn, una nova iniciativa empresarial, que té com a principal objectiu donar a conèixer i vendre els productes dels seus associats al públic de Barcelona i promocionar i potenciar els diferents actius socio-econòmics, culturals, turístics, agroalimentaris, etc. de la comarca de les Garrigues.

Garrigues emprèn és una iniciativa empresarial posada en marxa, en aquesta primera fase, per sis empreses radicades a la comarca, que destaquen, entre d’altres factors, pel seu compromís amb el territori i la seva gran aposta per la producció de productes de qualitat, amb especial significació per al vi i l’oli. Concretament està formada pels cellers Vinya els Vilars d’Arbeca, Mas Blanch i Jové, de la Pobla de Cérvoles, i les Cooperatives d’Arbeca, Vinaixa, Juncosa i Bovera.

A més de la venda dels seus productes, a través d’aquest punt de venda ubicat dintre del Mercat de la Concepció, al barcelonès barri de l’Eixample –C. Aragó 313/317- la botiga, batejada amb el nom de “Garrigues, colors i emocions”-, esdevindrà un punt d’informació de la comarca gràcies al conveni de col·laboració establert amb el Consell Comarcal de les Garrigues mitjançant el seu projecte Oliturisme.

El dimarts 16 de desembre tindrà lloc la inauguració oficial d’aquest punt de venda, que apropa al consumidor de Barcelona d’una manera directa una representació de la gran quantitat de productes de qualitat produïts en aquesta comarca lleidatana. El conseller Josep Maria Pelegrí serà l’encarregat de presidir aquesta presentació oficial, en la qual també participaran altres autoritats del territori com el president del Consell Comarcal de les Garrigues, el Sr. Juli Muro, empresaris, col·laboradors, etc.

Z! Comunicacion&Eventos

Vinya els Vilars- producto de calidad en Barcelona -Garrigues empren 9

11-Vinya-els-Vilars-enoturisme-Lleida-10

Sopar de Nadal a Vinya els Vilars amb els companys del Gimnàs Nova Forma

Després de moltes hores de treball, esforç, entrenament, diversió… una bona part de la colla del gimnàs “Nova Forma” d’Arbeca vam canviar el treball físic per una bona estona de lleure i celebrar el sopar de Nadal al celler Vinya els Vilars.

Després d’una visita per les nostres instal·lacions i conèixer de primera ma els nostres vins i el seu procés d’elaboració ens vam entaular per gaudir d’un fantàstic sopar i un animat fi de festa amb música i bailoteo.

Gran sopar, panxetes plenes i una nova excusa per anar al dia següent al gimnàs per a cremar els “excesos” amb les clases de zumba, cross fit i espining dels nostres entrenadors Silvia, Roger i Ignasi

10-Vinya-els-Vilars-enoturisme-Lleida-9