Caprabo-Vinyas-el-Vilars-present-en-centres-comercials-Caprabo-de-Lleida-i-Mollerussa3

Els vins de Vinya els Vilars a Caprabo

Des de fa uns dies, els amants dels nostres vins i els que els vulguin descobrir el tenen una mica més fàcil a l’hora d’adquirir-ja que als habituals punts de venda, entre d’altres Vinicia -C. Humbert Torres de Lleida, propietat de Casa Badio, el nostre distribuïdor a Lleida s’han sumat diferents centres de Lleida i Mollerussa de la cadena de supermercats Caprabo.

Sense cap dubte una bona notícia per al celler i d’ altres productes de proximitat ja que la cadena està incorporant en els seus diferents centres de distribució productes de qualitat de proximitat.

Caprabo-Vinyas el Vilars present en centres comercials Caprabo de Lleida i Mollerussa

Vinya els Vilars amb l’esport base

D’acord amb la seva política de suport a l’esport de base i les iniciatives solidàries Vinya els Vilars d’Arbeca ha tancat un nou acord de col·laboració, en aquesta ocasió amb l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues.

En concret, l’equip juvenil de l’escola comptarà amb el suport de Vinya els Vilars i lluirà a les seves samarretes la imatge del nostre celler.

Bona sort i esportivitat en aquesta temporada que tot just comença ara!

 Deporte base-Vinya els Vilars

Nova incorporació a la “família” de Vinya els Vilars

Vilars va estar el primer en arribar; sense gaire temps per asimilar la incorporació del nouvingut va arribar Leix i així succesivament fins a completar un família numerosa formada per cinc “fills” excepcionals.  Un quinteto de luxe format per una selecció de vins negres, fruit de la passió i l’estima pel vi de l’Antonio i la Maria José. Ara, coincidint amb la celebració dels deus anys del celler, Vinya els Vilars d’Arbeca “adopta” a Vilars, un cava Brut Nature que complementa a la perfecció l’oferta enològica del celler.

 2014 està esdevenint un any molt especial per al celler Vinya els Vilars. En primera instància, per esdevenir l’any de celebració del desè aniversari de la sortida al mercat de les primeres ampolles dels seus vins. Així mateix, amb el rigor dels primers freds de l’hivern, a començaments d’any, es van posar en marxa les noves instal·lacions del celler (un edifici multifuncional amb una nova zona de tast i formació, punt de venda, noves àrees de producció i emmagatzematge…). També en el decurs d’aquest 2014 s’han començat a comercialitzar –encara que d’una manera molt limitada i sols al detall des del propi celler- les primeres ampolles d’oli produït a les finques de Vinya els Vilars. I ara, en una época especialment adient per a les celebracions, s’afegeix  a la “gran família” d’aquest petit celler d’Arbeca, integrat a la DO Costers del Segre, el seu cava Vilars..

La incorporació d’aquest Brut Nature complementa a la perfecció l’oferta de productes i vins produïts a Vinya els Vilars (Vilars Roble, Vilars, Leix, Gerar i Tallat de Lluna tots ells monovarietals de syrah i merlot o amb un coupage d’ambdues varietats) i dona resposta a la petició de molts clients del celler, tant particulars com professionals de l’hostaleria, de comptar amb un cava  per poder “tancar el cercle”. El proper en arribar serà un vi blanc? Caldrà esperar uns mesos per a veure si hi ha alguna “sorpresa”.

El cava Vilars. és un Brut Nature produït a base de raïm parellada (60%) i macabeu (40%) cava. L’elaboració del vi base es produeix amb una fermentació a 15º  del most obtingut del premsat suau del raïm sencer de cada varietat, amb  posterior coupatge dels vins obtinguts.  L’elaboració del cava es realitza mitjançant una segona fermentació en ampolla a 14º i en contacte amb les mares durant divuit mesos –com a mínim-.

Pel que fa a les característiques organolèptiques d’aquest cava Vilars cal destacar que s’ofereix al tast com un cava jove, fàcil de degustar però amb una forta personalitat. A la vista, ens expressa part de la seva relativa joventut, amb un color groc palla amb tons verdosos, el perlat és excel·lent, amb una persistent corona a la copa. Afruitat al nas amb records de fruites blanques (pinya i pera), amb una aroma fina i subtil.

Z! Comunicacion&Eventos

Celler Vinya els Vilars incorpora un cava a la seva oferta-Z! Comunicación&Eventos