Més de 350 persones gaudint de la música el vi i el formatge

La segona edició del TastJazz, celebrat el passat dia 5 de juliol a la fortalesa ibérica dels Vilars d’Arbeca, es va saldar amb un gran èxit de participació i satisfacció per part de les més de 350 persones assistents, gairebé el doble de la primera edició.

Com l’any passat, aquesta singular iniciativa, organitzada per l’Associació d’Amics dels Vilars amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arbeca, que combina la cultura, la música, la gastronomia i l’enologia va tenir en els vins del Vilars d’Arbeca (Leix) a un dels seus principals protagonistes, juntament amb els vins de l’Olivera i els formatges de l’empresa + BIO de Bellpuig.

Igual que la proposta gastroenológica, la impecable actuació de la Locomotora Negra, una de les formacions jazzístiques més destacades de Catalunya, va aconseguir enlluernar el públic assistent amb els seu ritme.

Sense cap dubte, una nit memorable en un marc incomparable com la fortalesa dels Vilars, el vestigi de la cultura ibera més important de Catalunya.

D’altra banda, l’Associació Amics de Vilars ja treballa en l’organització d’una nova edició de la Nit de foc, que tindrà lloc el proper 2 d’agost i que inclourà contacontes per als més petits i un animat piromusical.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA