Test de zapatillas La Sportiva a Vinya els Vilars

Si us agradem les curses a camp obert i voleu provar les zapatilles de La Sportiva doncs tenim una bona notícia per a tots vosaltres.

El proper diumenge dia 1 de juny teniu una cita al nostre celler, a partir de les 09.00 del matí i organitzat pels nostres amics de Track Outdoor Sports de Bellpuig es realitzarà un “test de zapatilles” de la marca La Sportiva.

Tindreu a la vostra disposició un munt de parells de zapatilles d’aquesta prestigiosa marca per que les proveu en condicions de cursa reial. A més, comptarem amb la col·laboració del maratonià, ultrafondista i gran atleta, i veritable “crack” de l’esport Josep Mª Romero, que acompanyarà i mostrarà diferents rutes a realitzar al voltant del nostre celler a totes les persones que vulguin provar aquests zapatilles.

Per finalitzar aquesta jornada esportiva i lúdica, cap allà al migdia, tothom podrà agafar forçes amb un esmorzar de germanor al celler acompanyat amb vi de Vinya els Vilars

10353349_686755871390890_6132416386121994678_o

Maridatge solidari a favor de Pallapupes

El proper dijous 15 de maig, el Restaurant Lola ( Carrer Rovira Roure, 41 de Lleida ) acollirà una interessant iniciativa promoguda pels nostres amics de Solidaris BTT , que consistirà en un sopar de maridatge en favor de Pallapupes.

Solidaris BTT, destinarà tota la recaptació d’aquest sopar solidari, que tindrà un preu de 15 €, a l’organització Pallapupas, entitat que es dedica a realitzar activitats per a nens que es troben ingressats en els principals hospitals de Catalunya .

Vinya els Vilars, Carns Sargaire i Tros de Sort col·laboraran amb els seus productes, vins, carns i formatges en aquest sopar de maridatge, que comptarà també amb la participació d’un destacat sommelier de Lleida.

El sopar, organitzat per Solidaris BTT, començarà a les 21.30. Les places són limitades. Els interessats a participar han de realitzar la seva reserva trucant directament al telèfon del restaurant: 973238734

Solidaris BTT és una organització sense ànim de lucre creada per Núria Duch i Jordi Rosanes, que aprofitant la seva afició per l’esport i especial passió per la BTT, porten a terme diferents iniciatives i projectes destinats a la recollida de fons en favor d’ONG , entitats , etc… sense ànim de lucre.

Com ja vam avançar, per al proper estiu està programada una nova proposta benèfica esportiva “Danubi 1.500 KM” que, igual que el sopar de maridatge, ira destinada a Pallapupas, que consistirà en realitzar en bicicleta tot terreny, part de la Ruta del Riu Danubi, des del seu naixement a Alemanya fins a la meitat del seu recorregut a Budapest ( Hongria ). Un total de 1500km en uns 20 dies .

La manera de recaptar fons per part de Solidaris BTT a través d’aquesta acció és canviar els quilòmetres efectuats per Nuria i Jordi 1.500 1.500 per patrocinis aportats per particulars i empreses. Vinya els Vilars, també dona suport a aquesta iniciativa

maridatge LOLA MAS SABORES