Vinya els Vilars present a la fira Alimentaria

Un any més,  els vins de Vinya els Vilars de Arbeca estaran presents a la fira Alimentaria, que tindrà lloc del 31 de març al 4 d’abril.  Alimentaria tornarà a esdevenir un centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació i begudes. Una cita obligada amb la innovació, les darreres tendències i la internacionalització del sector.

Per a la present edició, els responsables del saló ha realitzat un especial esforç per atraure compradors d’arreu el món, en especial d’Àsia, E.U.A. i Llatinoamèrica, a més d’Europa. Hi exposen firmes de més de 50 països, fent d’Alimentaria un esdeveniment de referència a nivell internacional.

La innovació també ocuparà un paper força important en aquesta fira, que serà el marc de celebració de més de 8.000 reunions entre expositors i compradors internacionals i serà l’epicentre de la innovació i les tendències. Més de 50 ponents analitzaran el present i el futur del sector i es mostraran els productes més innovadors.

Per la seva banda la gastronomia tornarà a ocupar un lloc de rellevància amb motiu de l’estrena de The Alimentaria Experience, un show gastronòmic innovador i interactiu que comptarà amb més de 40 xefs que sumen prop de 50 estrelles Michelin. Entre ells, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Pedro Subijana o Martín Berasategui.

Alimentaria comptarà també amb 14 salons especialitzats amb el més nou al seu sector: vins, carn, olis, restauració, begudes, dolços, productes ecològics, conserves, congelats¿ A més amplia l’oferta en especialitats com ara cocteleria, forn de pa, o pizza i pasta.

En relació amb el mon del vi destacar la celebració de Vinorum,  que es durà a terme a l pavelló 6 en el marc de “The Alimentaria Experience”. En Vinorum es podran tastar alguns del els vins més innovadors i provocadors del moment. A Vinorum, Alimentaria li proposa descobrir i provar una selecció de 50 vins, pensats per seduir nous paladars.

Un comitè de tast format per enòlegs, distribuïdors, propietaris de negocis on-line i blocaires ha dissenyat la carta de Vinorum.

Els vins de Vinya els Vilars, amb els seus propietaris al capdvant, Antoni i Maria Jose us hi estan esperant a la fira Alimentaria al pavelló Intervin Stand D-205/05

Vinya els Vilars-Fira Alimentaria

Presentació del llibre “la Nova Cuina de les Garrigues a Vinya els Vilars”

El passat divendres, amb Antoni Aldomà  d’amfitrió, va tenir lloc a la sala de tast de Vinya el Vilars d’Arbeca una nova presentació del llibre “La Nova Cuina de Les Garrigues”, un interessant recull de receptes d’aquesta comarca revisades i actualitzades per un grup de joves cuiners de la comarca.

En aquest llibre, trobareu una cinquantena de receptes, realitzades per diferents restaurants de Les Garrigues,  totes elles maridades amb vins de la DO Costers del Segre, subzona de les Garrigues.

Josep Gelonch, un dels responsables de Editorial Fonoll, va estar l’encarregat de presentar aquesta llibre, el primer d’una col·lecció que recollirà comarca per comarca, del pla i de la muntanya, una selecció de les noves propostes culinàries d’aquesta nova generació de xefs que han situat la cuina de les Terres de Lleida a la primera línia de la gastronomia catalana.

 En el decurs de la presentació, Montse Freixa, propietària i cap de cuina del Restaurant el Castell de la Floresta, ens va presentar una de les seves receptes incloses en aquesta publicació; en aquesta ocasió, un fantàstic farcellet de botifarra negra maridat amb el Leix  Vinya els Viars d’Arbeca.

L’acte de presentació va finalitzar amb una degustació d’aquest saborós farcellet i el nostre Leix 100% sirà i la signatura de llibres per part d’Antoni Aldomà i Montse Freixa.

Z! Comunicacion&Eventos presentación Vinya els Vilars La Nova Cuina de Les Garrigues

Tòmbola benèfica del Centre d’Iniciatives Solidàries Angel Olaran a la Fira de Sant Josep de Mollerussa

Amb motiu de la celebració de la tradicional fira de Sant Josep de Mollerussa -que posa avui el tret de sortida amb la inauguració del Saló de l’Automòbil)- un any més el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran de Mollerussa (Lleida), organitzarà pels propers dies 20, 21, 22 i 23 de març, dins d’aquesta fira, una Tómbola Solidària per a recaptar fons per als projectes del missioner basc Ángel Olaran.

Els beneficis aniran directament a l’ajuda humanitària. Aquesta organització es dedica des de fa 7 anys a ajudar els nens i les persones en la denominada Banya d’Àfrica, on la pobresa és sens dubte insostenible.

Vinya els Vilars donarà suport un any més a aquesta iniciativa aportant els seus vins per aquesta tòmbola solidària.

Vinya els Vilars amb la Tombola Solidària  del Centre d'Iniciatives Solidàries Angel Olaran