La Nit de Foc dels Vilars tot un èxit organitzatiu i de participació

El passat dissabte 4 d’agost va tenir lloc  a la fortalesa dels Vilars d’Arbeca la vuitena edició de la “Nit de Foc dels Vilars” memorial Carme Giné. Un any més, Vinya els Vilars d’Arbeca va col.laborar amb aquesta iniciativa organitzada per l’Associació d’Amics dels Vilars, instal·lant un petit estand des del el qual es van poder degustar els vins del nostre celler.

Edició rere edició aquesta proposta lúdica i cultural es supera a sí mateixa i cada vegada són més les persones que es donen cita en aquest fantàstic marc per gaudir d’una nit d’estiu plena de màgia, complicitat, música, focs.

Com cada any, un altre dels al·licients per al nombrós grup d’assistents va estar el petit mercadet que es va muntar amb paradetes de productes artesanals, tradicionals, gastronòmics i, com no, enològics. Una any més, el celler Vinya els Vilars d’Arbeca va donar suport a aquesta iniciativa instal·lant un petit estand des de el qual es van poder degustar els nostres vins Vilars i Vilars Roble.

Aquesta màgica nit va començar amb una lectura de contes a càrrec del grup La Cremallera, desprès van gaudir d’una sessió de “música de cine” a càrrec del grup Mar i Martí Duet, que va donar pas a la música celta de Cèltic Trio. La nit va acabar a cop de batucada, protagonitzada pel grup Pim Pam Dale Maraca d’Arbeca.

Sens dubte, una vetllada que va esdevenir tot un èxit. Gràcies a tots els que la van fer possible i, en especial, a l’Associació d’Amics dels Vilars –organitzadors d’aquesta cita- pel seu dinamisme i treball en pro d’aquest espai tan especial.