Tornan les “Serenates”, cultura, música i enologia en una mateix paquet

Com cada any, l’estiu esdevé una estació propícia per organitzar diferents i singulars activitats de lleure que combinen diferents propostes. “Serenates” és un d’aquest clàssics de la temporada estival a la nostra comarca.

“Serenates d’Estiu 2013, una copa de música – un raïm de versos” esdevé una iniciativa promoguda per Cal Pastor amb la col·laboració de l’ajuntament de la Pobla de Cèrvoles i la col·laboració de diferents cellers de la comarca (Vinya els Vilars, entre altres), músics, lectors i recitadors.

Vinya els Vilars serà el primer celler en participar en aquesta original i atractiva iniciativa. Ho farà el divendres 19 de juliol  a partir de les 22.30 hores.

Folleto Serenatas 2013

Música, vi i Vilars, el 6 de juliol gaudeix del 1er JazzTast

Arriba l’estiu i es multipliquem les propostes de lleure per als caps de setmana. Enguany l’Associació d’Amics dels Vilars ens han preparat un nou i atractiu format per a les “Nits de Vilars”, que es concreta en el 1er TastJazz a la Fortalesa: una perfecta combinació de cultura, música i enologia.

En aquest sentit, els vins del celler Vinya els Vilars d’Arbeca esdevindran els amfitrions d’aquesta singular vetllada. A més dels nostres vins, tindrem la sort de comptar amb la participació del celler Matallonga, de Fulleda, un altre celler de la DO Coster del Segre, subzona de les Garrigues, que ens presentarà el seu vi blanc Escorça.

El grup de latin jazz Bricojazz serà l’encarregat de posar la nota musical de la nit. Sens dubte, una gran oportunitat per escoltar a una formació amb un estil força particular amb el ritme fresc de les congues i les percussions (Salva Herrandiz), el so càlid del baix i el contrabaix (Paco López) i el so exòtic de l’steel drum (Txarls Magret), un perfecta combinació que donen forma al seu jazz casolà, amb un repertori de versions i temes propis clarament influïts pel latin jazz dels anys seixanta i setanta creat per músics com: Cal Tjader, Herbie Mann, Mongo Santamaría, Willie Bobo o Tito Puente, entre d’altres.

L’espectacle que ofereix Bricojazz és, bàsicament, un concert de latin jazz (instrumental comentat), d’aproximadament una hora i tres quarts durada, que intenta apropar el latin jazz al públic de totes les edats i condicions, d’una manera melòdica, divertida i agradable.

DADES D’INTERÈS

  • Dissabte, 6 de juliol
  • 22.00 hores
  • 8 € (entrada al concert, tast de vins i copa de vi)

Cartell Vilars TASTJAZZ foto