Salut i bon vi

Benvinguts amics,

Amb aquesta bitàcola obrim un nou espai comunicatiu amb el qual volem apropar-vos el nostre celler, els nostres vins, la nostra activitat alhora que posem al vostre abast un lloc on poder expresar la vostra opinió, els vostres comentaris i suggeriments.

Volem que aquest blog esdevingui un nou punt de trobada per als amants del vi, de les persones que s’estimen la terra, els productes de qualitat…

Al nostre celler no trobareu una gran explotació vitivinícola, ni ho és ni ho pretenem ser; el celler Vinya els Vilars és un petit projecte enològic fruït de la nostra passió pel vi. Per  a tots els que formen part d’aquesta empresa elaborar vi esdevé quelcom més que un treball, per a tots els que vivim el seu dia a dia, produir vi  és una veritable vocació i tot un plaer.

Definir un vi sempre és complicat, però si alguna cosa caracteritza a tots els vins produïts per Vinya els Vilars d’Arbeca és que estan amb honestitat, estimació i mimo – fem una producció un xic superior a les 15.000 ampolles anuals-. A la fi, són uns vins creats amb la intenció de proporcionar petits moments de gaudi en totes les persones que els tastin.

En aquest espai us podrem explicar moltes coses vinculades amb la nostra activitat i el nostres vins, el que ja s’ens fa més difícil és explicar-vos quines sensacions us provocaran els nostres vins, els seus sabors i matissos, etc., per això el millor és tastar-los i que cadascú tregui les seves pròpies conclusions. Estem convençuts de que en trobareu algun que us vindrà de gust.

Amb vi, millor!

Els sometents de les Terres de Lleida visiten el celler Vinya els Vilars

El passat 14 de juliol una representació dels sometents de les Terres de Lleida va tornar a visitar el nostre celler per obsequiar-nos amb una placa d’agraïment pel tracte rebut en la visita que van realitzar fa uns mesos més de 100 integrants de diferents sometents de les Terres de Lleida al nostre celler en el decurs d’una jornada festiva d’aquest col·lectiu.

Aprofitem la nostra bitàcola per transmetre’ls el nostre més sincer agraïment per aquest reconeixement i per tota la tasca que estant duent a terme d’una manera altruista, esforçada i voluntària en defensa dels nostres patrimonis i la nostra terra.

Via Fora!