Vins DO Costers del Segre Vinya els Vilars 2

La Mañana dedica un especial als vins de la DO Costers del Segre

El rotatiu de Lleida La Mañana va dedicar el passat dimarts 14 de novembre un ampli reportatge de quatre pàgines a la DO Costers del Segre titulat “La DO Costers del Segre, el segell del territori de Lleida”

En aquest complet especial el rotatiu fa una àmplia explicació sobre les característiques de la nostra DO i els seus vins, a més de dedicar diferents apartats a parlar d’algun dels cellers adscrits a Costers del Segre, com Vinya els Vilars. Al nostre cas, aquest diari, degà de la premsa de Lleida, destaca en les seves pàgines, a més de la qualitat dels nostres vins, la possibilitat que ofereix el nostre celler per a la celebració de festes i esdeveniments per a particulars i empreses.

En aquest sentit, cal recordar que Vinya els Vilars compta amb una completa oferta de productes i serveis capaços d’adaptar-se a les necessitats i pressupostos de cada client, des de diferents opcions de càtering, parament, espais a l’interior i exterior del celler, etc

La Mañana especial DO COSTERS DEL SEGRE

Nena Vinya els Vilars El Punt Avui Dossier 1

Vinya els Vilars al Punt Avui

Com cada diumenge el Punt Avui va acompanyar la seva edició amb el suplement El Punt Avui Dossier, en aquesta (diumenge 29 d’octubre) el rotatiu català va dedicar les seves planes a realitzar un ampli reportatge sobre els vins catalans titular “El país del Vi”.

Nena Vinya els Vilars El Punt Avui Dossier 2

A les seves pàgines ens explica com l’aliança entre el territori vinícola i el turisme es converteix en una nova font d’ingressos i prosperitat per a les empreses. A més, Pilar Rahola i Toni Albà fan un tast selecte de caves i vins, entre ells, el nostre rosat Nena, exposant les seves recomanacions.

Nena Vinya els Vilars El Punt Avui Dossier 3

Vidal Vidal parla de Vinya els Vilars al suplement lectures Diari Segre

Vi, història, cultura

El escritor y gran amante de la gastronomía, los vinos de Lleida y un verdadero promotor de los valores turísticos de las “Terres de Lleida”  dedica en el Suplemento Lectures del Diario Segre un amplio reportaje a nuestra bodega. Historia, productos, etc. destacando también la oferta enoturística de Vinya els Vilars abierta a la posibilidad de realizar visitas turísticas, catas guiadas, celebraciones y fiestas en nuestras instalaciones -que cuentan también con un parquing para autocaravanas-.

Article al suplement Lectures de Diari Segre sobre Vinya els Vilars de Vidal Vidal

NENA-Vinya-els-Vilars

Premi internacional per a “nena”, el rosat de Vinya els Vilars

El celler Vinya els Vilars d’Arbeca està d’enhorabona amb motiu de l’obtenció d’un nou premi per als seus vins, concretament, el seu rosat “Nena” ha rebut la medalla de bronze, a la seva categoria, en el AWC de Viena 2016, el major concurs de vins a nivell mundial.

La present edició dels AWC Vienna, el major concurs internacional de vins del món, ha premiat, com ja ho va fer anteriorment amb altres vins del celler Vinya els Vilars d’Arbeca (Tallat de Lluna, oro i argent, i Gerar, bronze) a la “nineta” dels ulls d’aquest celler de les Garrigues a l’atorgar la medalla de bronze al Nena 2015, un rosat mono varietal elaborat amb un 100% de Syrah de collita pròpia.

Sens dubte, una gran notícia per aquest celler adscrit a la DO Costers del Segre, que va realitzar una important i novedosa aposta a l’elaborar aquest vi amb raïm syrah, un dels trets identitaris d’aquesta explotació vitivinícola propietat d’Antoni Aldomà i Maria José Pérez.

Nena, que va sortir al mercat per primera vegada a finals de 2014, es presenta com un vi amb un elegant color vermell maduixa amb aspecte net i brillant, amb una bona intensitat aromàtica, conjuntant les fruites vermelles (maduixes, cireres) amb les flors del camp. Paladar untuós i equilibrat per una bona evolució sensorial del vi, amb una acidesa perfecta que aporta frescor i vivesa. Al final de boca, les sensacions de l’aroma es prolonguen, agradables i delicades.

La present edició del AWC de Vienna ha estat de veritable rècord, amb un total de 12.826 vins a concurs de 1.866 productors provinents de 41 països, un fet que confereix una major mèrit a aquesta medalla de bronze obtinguda pel vi Nena.

Grans puntuacions per als vins del celler a la Guia Peñín 2017

Les bones notícies han arribat a Vinya els Vilars d’Arbeca per partida doble, a tenor de les bones puntuacions obtingudes pel conjunt dels vins del celler a la Guia Peñín en la seva edició de 2017. Aquesta guia, un dels principals referents a l’hora de valorar la qualitat dels vins del conjunt de l’Estat i un manual de quasi obligada consulta per als amants del vi ha atorgat unes elevades puntuacions al vins de Vinya els Vilars com els 90 punts per al Tallat de Lluna 2011 i el Gerar 2011, 88 per al Nena 2015, Quim 2015 i Vilars 2009; 87 per al Leix 2009 i 86 per al Vilars Roble de 2013. 

NENA Vinya els Vilars

Ruta del Vi de Lleida DO Costers del Segre Vinya els Vilars 4

Temps de verema a Vinya els Vilars

Després d’un any de treball, de mirar al cel, de mimar i cuidar les vinyes ha arribat la verema, un dels moments més esperats i claus per a Vinya els Vilars. Des de la passada setmana i durant els propers dies el tràfec de persones, de barques amb raïm amunt i avall serà un continu. Molt d’esforç de camp que donarà pas al treball dintre del celler amb un raïm que segons en avança Rosa Zarza, enòleg de Vinya els Vilars, es presenta en unes condicions molt bones per a l’elaboració dels nostres vins

La verema va començar el passat 1 de setembre amb la collita del merlot -5 dies més tard que a la passada campanya- De manera prèvia, amb l’objectiu d’establir el moment òptim per a la seva recollida, a mitjans del mes d’agost es va començar a fer el seguiment de la maduració de les diferents varietats, un treball cabdal per a l’obtenció de la màxima qualitat dels vins elaborar.

La previsió per la present campanya, segons la Rosa Zarza, la nostra enòloga, és força postiva “l’evolució de la maduració es pot qualificar de molt bona, amb un bon equilibri entre els diferents paràmetres de color, acidesa, grau alcohòlic, etc… i amb un estat sanitari de les plantes excel·lent. Pel que fa a la quantitat, tot i les calorades de l’estiu s’estima una collita molt semblant a l’any 2015”.

El merlot, la primera varietat de raïm en arribar al celler, es presenta molt equilibrat, concentrat i amb molta personalitat, un fet que de bon segur farà del Vilars Roble, Vilars i Gerard, uns grans vins. En finalitzar la collita de Merlot començarà la verema del macabeu, bàsic en l’elaboració de Quim, un vi blanc fresc i afruitat, que donarà pas a la recol·lecció de la varietat syrah present als nostres vins Vilars Roble, Vilars, Leix, Tallat de Lluna i Nena.

Ruta del Vi de Lleida DO Costers del Segre Vinya els Vilars 7

Obdara trio a Vinya els Vilars Garrigues Guitartfestival 1

Concert d’Obdara trio a Vinya els Vilars

Aquest dissabte 20 d’agost, la música del grup Obdara trio arribarà al nostre celler Vinya els Vilars d’Arbeca de la ma de la cinquena edició del Garrigues Guitarfestival

El nostre celler serà el marc per al concert d’aquest original trio format el 2012 i integrat pel guitarrista i compositor cubà Walfrido Domínguez, el guitarrista colombià Farid Bechara i el clarinetista Bartolomé García-Plata.

En la seva actuació ens presentaran la seva primera producció discogràfica, Los tres golpes, repertori compost per temes originals i variacions sobre temes populars, una original recreació de gèneres tradicionals de la música caribenya interpretats i arranjats d’acord amb les sonoritats i les tècniques pròpies de la música clàssica amb influències de gèneres moderns com el jazz, el blues o el funk, i recreen un ampli ventall de sonoritats que van des de l’afro i el llatí fins a l’oriental.

  • Horari:  El concert comencarà a les 22.00 hores, però les portes del celler s’obriran a partir de les 21.00 hores
  • Preu:  5 €, inclou l’entrada al concert més una copa de vi o cava

Si voleu escoltar un petit tast de la seva música aquí us deixem un enllaç

https://youtu.be/J6OPcYOPKW0

Obdara trio a Vinya els Vilars Garrigues Guitartfestival 2

Vinya els Vilars- producto de calidad en Barcelona -Garrigues empren 11

Aquest divendres, degustació i venda dels vins de Vinya els Vilars al mercat de la Concepció de Barcelona

La botiga Garrigues, colors i emocions, situada al barcelonés mercat de la Concepció de Barcelona acollirà aquest divendres dia 20 una jornada promocional dels vins del celler Vinya els Vilars d’Arbeca on els clients i visitants d’aquest mercat podran tastar els seus vins i adquirir-los amb un 5% de descompte sobre el preu de venda.

Durant tot el matí i tarda del divendres, els clients i visitants del mercat de la Concepció de Barcelona tindran l’oportunitat de conèixer de primera ma els vins de Vinya els Vilars amb motiu d’una jornada promocional dels seus productes, que tindrà lloc a la botiga Garrigues, colors i emocions situada en aquest popular mercat barcelonés.

A més, de conèixer i tastar els vins d’aquest celler de la DO Costers del Segre, subzona de les Garrigues, de la ma de Antoni i Maria José, propietaris del celler, tots els interessats podran gaudir d’un descompte del 5% en la compra dels seus vins.

Aquesta botiga és la “cara visible” de Garrigues emprèn, una nova iniciativa empresarial, que té com a principal objectiu donar a conèixer i vendre els productes dels seus associats al públic de Barcelona i promocionar i potenciar els diferents actius socio-econòmics, culturals, turístics, agroalimentaris, etc. de la comarca de les Garrigues, gràcies a un acord establert, en aquest sentit, amb el Consell Comarcal de les Garrigues, a través dels seu programa d’Olisturisme.

Garrigues, colors i emocions, inagurada el passat 16 de desembre, compta amb una amplia gamma de productes de qualitat provinents dels diferents socis de Garrigues emprèn, formada en l’actualitat per Vinya els Vilars, juntament amb el celler Mas Blanch i Jové i les cooperatives d’Arbeca, Juncosa, Vinaixa i Bovera.

Garrigues, colors i emocions està ubicat dintre del Mercat de la Concepció, al barcelonès barri de l’Eixample –C. Aragó 313/317-.

Vinya els Vilars- producto de calidad en Barcelona -Garrigues empren 3

Vino Lleida Vinya els Vilars-Escola de capatació agraria les Borges 6

Visita dels alumnes de l’Escola de capacitació agrària de les Borges

La passada setmana a Vinya els Vilars vam rebre una nova visita d’un grup d’alumnes de l’Escola de capacitació agrària de les Borges, amb la qual tenim establert un acord de col·laboració.

Alumnes i professors de l’escola vam poder conèixer de primera ma les nostres instal·lacions, les característiques del nostre celler així com els nostres vins i el seu procés d’elaboració. En aquesta ocasió, d’acord amb el programa formatiu del centre vam realitzar una visita un tant atípica ja que vam utilizar l’anglès com a llengua vehicular amb els alumnes.

Vino Lleida Vinya els Vilars-Escola de capatació agraria les Borges 3

10926228_431171667038773_3525051418390604067_n

Els divendres, degustacions de productes a la botiga Garrigues, colors i emocions

A partir de demà, cada divendres s’oferiran a la botiga Garrigues, colors i emocions situada al mercat de la Concepció a Barcelona degustacions d’oli i vi de les diferents cooperatives i cellers col·laboradors en aquest projecte.

La botiga és la “cara visible” de Garrigues emprèn, una nova iniciativa empresarial, que té com a principal objectiu donar a conèixer i vendre els productes dels seus associats al públic de Barcelona i promocionar i potenciar els diferents actius socio-econòmics, culturals, turístics, agroalimentaris, etc. de la comarca de les Garrigues, gràcies a un acord establert, en aquest sentit, amb el Consell Comarcal de les Garrigues, a través dels seu programa d’olisturisme.

La botiga Garrigues, colors i emocions, inagurada el passat 16 de desembre, compta amb una amplia gamma de productes de qualitat provinents dels diferents socis de Garrigues emprèn, formada en l’actualitat per Vinya els Vilars, juntament amb el celler Mas Blanch i Jové i les cooperatives d’Arbeca, Juncosa, Vinaixa i Bovera

Garrigues, colors i emocions està ubicat dintre del Mercat de la Concepció, al barcelonès barri de l’Eixample –C. Aragó 313/317-

El divendres 20 de febrer els vins de Vinya els Vilars d’Arbeca seran els protagonistes d’aquestes degustacions.

Vinya els Vilars- producto de calidad en Barcelona -Garrigues empren 15